Dršťky na janovský způsob
- Nutriční hodnoty
 v jedné porci
- Kalorie 420 kcal
- Sacharidy 26 g
- Tuky 23 g
- Sodík 938 mg
- Bílkoviny 26 g
- Uhlovodany 26 g
- Cholesterol 250.8 mg
- Draslík 587.8 mg
- Vláknina 5500 mg
- Vitamín A 5500 mg
- Vitamín B6 0.3 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 11 mg
- Vitamín E 1 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 5.7 mg
- Další
Postup přípravy receptu
- 
                                1Vařené dršťky nakrájíme na nudličky, vložíme na pánev s rozpáleným olejem a 3 až 5 minut je opékáme. Pekáček vymažeme máslem a smažené dršťky do něj přendáme. Rajčatovou omáčku naředíme vývarem a zalijeme dršťky v pekáčku. Vše posypeme strouhaným parmezánem, dáme zapéct do předehřáté trouby na 10 minut. 
- 
                                2Podáváme s vařeným bramborem. 
 
             
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                         
                        