Dršťky na žampionech

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 80 minut
Počet porcí: 2

Suroviny

  • 20 g Cibule
  • 20 g Máslo čerstvé
  • 10 g Mouka pšeničná hladká T 650
  • 5 g Petržel - nať
  • 200 g Dršťky syrové
  • 4 ks Žampiony čerstvé
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 292 kcal
  • Sacharidy 21 g
  • Tuky 14 g
  • Sodík 123 mg
  • Bílkoviny 28 g
  • Uhlovodany 17 g
  • Cholesterol 134 mg
  • Draslík 1692 mg
  • Vláknina 10865 mg
  • Vitamín A 10865 mg
  • Vitamín B6 0.5 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 15.9 mg
  • Vitamín E 0.1 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 14.3 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Na másle zpěníme jemně nakrájenou cibuli. Přidáme očištěné, na plátky nakrájené žampiony a uvařené, drobně nakrájené dršťky. Společně dusíme.

  • 2

    Když je vše měkké, zaprášíme hladkou moukou, povaříme a přidáme sůl a podle chuti sekanou petrželku.

Komentáře k receptu