Dušené mleté maso s cibulkou

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 50 minut
Počet porcí: 2

Suroviny

  • 100 g Cibule
  • 200 g Maso mleté - mix
  • 20 g Olej rostlinný
  • 10 g Mouka polohrubá
  • 1 špetka Pepř černý mletý
  • 1 špetka Sůl
  • 1 dl Vývar z hovězích kostí
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 408 kcal
  • Sacharidy 9 g
  • Tuky 36 g
  • Sodík 293 mg
  • Bílkoviny 13 g
  • Uhlovodany 9 g
  • Cholesterol 2.5 mg
  • Draslík 280.2 mg
  • Vláknina 2149.5 mg
  • Vitamín A 2149.5 mg
  • Vitamín B6 0.1 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 3.7 mg
  • Vitamín E 0.9 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 0.1 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Na rozpáleném oleji restujeme na slabé plátky pokrájenou cibuli, přidáme mleté maso a za stálého míchání restujeme dál. Dbáme, aby se nedělaly hrudky. Poté přimícháme mouku, sůl, pepř a krátce smažíme. Do osmažené směsi vlijeme vývar a pod poklicí za občasného míchání dusíme, až je maso měkké.

  • 2

    Ihned podáváme s vařenými brambory.

Komentáře k receptu