Řezy ze svíčkové se šunkou a vejcem

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 50 minut
Počet porcí: 10

Suroviny

  • 1500 g Hovězí svíčková
  • 150 g Máslo čerstvé
  • 100 g Šunka dušená
  • 400 g Vejce slepičí
  • 30 g Sůl
  • 150 g Tuk
  • 1 g Pepř černý mletý
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 514 kcal
  • Sacharidy 1 g
  • Tuky 32 g
  • Sodík 1325 mg
  • Bílkoviny 40 g
  • Uhlovodany 0 g
  • Cholesterol 269.5 mg
  • Draslík 578.6 mg
  • Vláknina 53 mg
  • Vitamín A 53 mg
  • Vitamín B6 1 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 0 mg
  • Vitamín E 1 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 19.8 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Hovězí svíčkovou odblaníme a nakrájíme přes vlákno na plátky. Mírně je naklepeme, osolíme, opepříme a na tuku rychleji opečeme.

  • 2

    V tvořítku vytřeném trochou másla připravujeme sázené vejce.

  • 3

    Opečené plátky vyjmeme, do výpeku přidáme máslo a prohřejeme v něm plátek šunky.

  • 4

    Řezy přelijeme výpekem s máslem, ozdobíme je sázeným vejcem a šunkou a ihned podáváme.

Komentáře k receptu