Omáčka z červené řepy

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 35 minut
Počet porcí: 1

Suroviny

  • 60 g Máslo čerstvé
  • 100 g Sýr Parmezán
  • 300 g Červená řepa
  • 200 g Sýr Ricotta
  • 100 ml Smetana 12% (konzumní)
  • 1 špetka Sůl
  • 1 špetka Pepř černý mletý
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 1447 kcal
  • Sacharidy 43 g
  • Tuky 114 g
  • Sodík 2237 mg
  • Bílkoviny 67 g
  • Uhlovodany 38 g
  • Cholesterol 282 mg
  • Draslík 1280.8 mg
  • Vláknina 16959 mg
  • Vitamín A 16959 mg
  • Vitamín B6 0.4 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 14.7 mg
  • Vitamín E 0.6 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 170 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Červenou řepu rozmixujeme a podusíme na rozehřátém másle.

  • 2

    Poté přimícháme smetanu a ricottu. Krátce povaříme a za stálého míchání přidáme nastrouhaný parmazán. Dochutíme solí a pepřem.

  • 3

    Omáčka je vhodná k tortellini a raviolám.

Komentáře k receptu