Zelené fazolky na másle

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 35 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 40 g Máslo čerstvé
  • 10 g Sůl
  • 3 g Pepř černý mletý
  • 200 g Fazolové lusky zelené
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 91 kcal
  • Sacharidy 4 g
  • Tuky 8 g
  • Sodík 972 mg
  • Bílkoviny 1 g
  • Uhlovodany 4 g
  • Cholesterol 12 mg
  • Draslík 115.1 mg
  • Vláknina 3097.5 mg
  • Vitamín A 3097.5 mg
  • Vitamín B6 0.1 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 6.1 mg
  • Vitamín E 0.2 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 11.5 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Fazolky omyjeme, vložíme do osolené vroucí vody a povaříme 20 minut. Scedíme a ještě teplé je přendáme do pánve s rozehřátým máslem. Podle chuti přidáme sůl a pepř. Zvolna dusíme na másle několik minut.

  • 2

    Podáváme jako oblohu k masu.

Komentáře k receptu