Pražma v solné krustě
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 316 kcal
- Sacharidy 1 g
- Tuky 4 g
- Sodík 657678 mg
- Bílkoviny 65 g
- Uhlovodany 1 g
- Cholesterol 223.3 mg
- Draslík 1185.6 mg
- Vláknina 315.7 mg
- Vitamín A 315.7 mg
- Vitamín B6 0.4 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 5.7 mg
- Vitamín E 0 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 4.2 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Rybu omyjeme, osolíme, opepříme, posypeme sekanou petrželí a potřeme utřeným česnekem.
-
2
Do zapékací nádoby nasypeme polovinu soli, rybu na ni položíme, zakápneme olejem, přidáme bobkový list a zasypeme druhou polovinou soli.
-
3
Pečeme při 220°C po dobu 60 minut.