Kaše s tresčího filé
- Nutriční hodnoty
 v jedné porci
- Kalorie 696 kcal
- Sacharidy 5 g
- Tuky 55 g
- Sodík 204 mg
- Bílkoviny 46 g
- Uhlovodany 1 g
- Cholesterol 115 mg
- Draslík 16.7 mg
- Vláknina 255.3 mg
- Vitamín A 255.3 mg
- Vitamín B6 0 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 1.2 mg
- Vitamín E 0 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 187.4 mg
- Další
Postup přípravy receptu
- 
                                1Omyté filé povaříme v osolené vodě asi 10 minut, vyjmeme, osušíme a jemně umeleme. 
- 
                                2Do hrnce vložíme prolisovaný česnek, umleté rybí maso a zvolna zahříváme. Po lžících přiléváme ohřátý olej a ohřáté mléko, až vznikne bílá kaše. Podle chuti opepříme a přilijeme smetanu rozkvedlanou s hladkou moukou. Kaši zahřejeme k bodu varu a ihned odstavíme z plotny. 
- 
                                3Podáváme s osmaženými topinkami. Kaši můžeme podávat i studenou a jako přílohu zvolíme bramborový salát. 
 
             
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                         
                        