Kuřecí kapsy s hroznovým vínem
- Nutriční hodnoty
 v jedné porci
- Kalorie 743 kcal
- Sacharidy 118 g
- Tuky 18 g
- Sodík 865 mg
- Bílkoviny 33 g
- Uhlovodany 117 g
- Cholesterol 54.5 mg
- Draslík 1004.9 mg
- Vláknina 33070 mg
- Vitamín A 33070 mg
- Vitamín B6 1.2 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 13.8 mg
- Vitamín E 1.8 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 3.9 mg
- Další
Postup přípravy receptu
- 
                                1Kuřecí prsa nakrájíme na kostičky, osolíme, opepříme a osmahneme na rozpáleném oleji dozlatova. 
- 
                                2V misce si připravíme zeleninovou směs z nadrobno natrhaným listů ledového salátu, najemno nakrájené okurky, celerového řapíku a rozpůlených kuliček hroznového vína. 
- 
                                3V další misce smícháme jogurt a hořčiči s prolisovaným česnekem, přidáme orestované kuřecí maso a promícháme. 
- 
                                4Tortilly nahřejeme v mikrovlnné nebo normální troubě, přeložíme je do trojúhelníku, čímž vznikne kapsa. Do vytvořené kapsy dáme nejprve vrstvu zeleninové směsi a navrch masovou směs. Ihned teplé podáváme. 
 
             
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                         
                        