Hořčicové kuře
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 735 kcal
 - Sacharidy 17 g
 - Tuky 48 g
 - Sodík 795 mg
 - Bílkoviny 57 g
 - Uhlovodany 16 g
 - Cholesterol 225 mg
 - Draslík 581.4 mg
 - Vláknina 26 mg
 - Vitamín A 26 mg
 - Vitamín B6 1.1 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 6.5 mg
 - Vitamín E 0.9 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 2.8 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Kuře rozčtvrtíme. Zbytek surovin důkladně promícháme v míse. Asi polovinou marinády kuře potřeme, položíme kůží dolů na gril a na mírném plameni je grilujeme zhruba 15 minut. Během grilování je potíráme další marinádou. Maso obrátíme, potřeme i z druhé strany a grilujeme dalších 20 minut, dokud není hotové. Během grilování je neustále potíráme zbytkem marinády. Kuře podáváme se šťouchanými bramborami a zeleninou.