Čekankový salát s krůtím masem
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 441 kcal
 - Sacharidy 51 g
 - Tuky 17 g
 - Sodík 461 mg
 - Bílkoviny 22 g
 - Uhlovodany 50 g
 - Cholesterol 40.6 mg
 - Draslík 381.7 mg
 - Vláknina 5638.5 mg
 - Vitamín A 5638.5 mg
 - Vitamín B6 0.4 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 16.6 mg
 - Vitamín E 0.3 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 3.6 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Krůtí prsa očistíme a nakrájíme na medailonky.
 - 
                                2
Bagetu nakrájíme na plátky. Pak smícháme drcený česnek s olejem a plátky bagety česnekovým olejem zlehka potřeme. Naskládáme je na plech, vložíme do vyhřáté trouby a pečeme při 170 °C dozlatova. Čekanku natrháme na 5 cm velké kousky, které smícháme s dílky mandarinek a s nakrájenými jarními cibulkami.
 - 
                                3
Maso smažíme z každé strany 2 minuty na lehce pomaštěné teflonové pánvi.
 - 
                                4
Na tác dáme salát a krajíčky bagety a na ně hotové medailónky. Pak smícháme všechny suroviny na dresink a salát na závěr přelijeme.