Vepřová pečeně na cibuli a bramborách

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 115 minut
Počet porcí: 6

Suroviny

  • 400 g Brambory
  • 400 g Cibule
  • 1500 g Vepřová plec
  • 4 g Tymián čerstvý
  • 40 ml Olej olivový
  • 1 špetka Sůl
  • 1 špetka Pepř černý mletý
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 757 kcal
  • Sacharidy 15 g
  • Tuky 57 g
  • Sodík 218 mg
  • Bílkoviny 44 g
  • Uhlovodany 15 g
  • Cholesterol 177.5 mg
  • Draslík 1104.9 mg
  • Vláknina 5813.2 mg
  • Vitamín A 5813.2 mg
  • Vitamín B6 1.2 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 15.4 mg
  • Vitamín E 0 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 4.9 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Maso potřeme olejem, osolíme a opepříme. Pečeme 30 minut při 210°C.

  • 2

    Cibuli a brambory oloupeme, pokrájíme na plátky, osolíme a posypeme sekaným tymiánem.

  • 3

    Přidáme obojí k masu a pečeme dalších 50 minut při 180°C.

Komentáře k receptu