Bramborový chleba z domácí pekárny

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 210 minut
Počet porcí: 6

Suroviny

  • 350 g Brambory
  • 7 g Droždí sušené
  • 500 g Mouka pšeničná hladká T 650
  • 4 g Sůl
  • 6 g Pažitka
  • 250 ml Voda pitná
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 337 kcal
  • Sacharidy 69 g
  • Tuky 1 g
  • Sodík 267 mg
  • Bílkoviny 11 g
  • Uhlovodany 8 g
  • Cholesterol 0 mg
  • Draslík 255.1 mg
  • Vláknina 8844.3 mg
  • Vitamín A 8844.3 mg
  • Vitamín B6 0.2 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 7.2 mg
  • Vitamín E 0 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 3.2 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Brambory oloupeme a uvaříme ve vroucí osolené vodě, poté slijeme a necháme vystydnout. Uvařené brambory nastrouháme na jemném struhadle.

  • 2

    Do nádoby domácí pekárny vlijeme 250 ml vlažné vody, přidáme mouku, sůl, brambory, sekanou pažitku a na závěr droždí. Program pečení zvolíme dle typu pekárny.

Komentáře k receptu