Husí játra na česneku

Hodnocení 1x 0x
Čas přípravy: 35 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 400 g Játra husí
  • 30 g Husí sádlo
  • 0.5 kávová lžička Sůl
  • 4 stroužek Česnek
  • 1 polévková lžíce Solamyl
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 210 kcal
  • Sacharidy 8 g
  • Tuky 12 g
  • Sodík 238 mg
  • Bílkoviny 17 g
  • Uhlovodany 8 g
  • Cholesterol 522.5 mg
  • Draslík 250.1 mg
  • Vláknina 210 mg
  • Vitamín A 210 mg
  • Vitamín B6 0.8 mg
  • Vitamín B12 0.1 mg
  • Vitamín C 6.1 mg
  • Vitamín E 0.2 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 30.6 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Játra nakrájíme na kostičky, na chvíli ponoříme do vařící vody, vyndáme a necháme okapat.

  • 2

    Poté je poprášíme Solamylem, prudce opečeme v rozehřátém husím sádle, přidáme lisovaný česnek a nakonec osolíme.

  • 3

    Ihned podáváme.

Komentáře k receptu