Smažený losos marinovaný v pivu

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 18 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 800 g Losos - filety
  • 300 ml Pivo světlé 10% 3,9% obj.
  • 0.5 kávová lžička Sůl
  • 0.25 kávová lžička Pepř černý mletý
  • 1 kávová lžička Paprika mletá sladká
  • 0.4 polévková lžíce Máslo čerstvé
  • 0.2 polévková lžíce Olej rostlinný
  • 2 polévková lžíce Mouka pšeničná hladká
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 294 kcal
  • Sacharidy 7 g
  • Tuky 9 g
  • Sodík 231 mg
  • Bílkoviny 41 g
  • Uhlovodany 0 g
  • Cholesterol 106.4 mg
  • Draslík 652.7 mg
  • Vláknina 220.1 mg
  • Vitamín A 220.1 mg
  • Vitamín B6 0.4 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 0.2 mg
  • Vitamín E 0.1 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 18.8 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Lososa naporcujeme, v míse zalijeme pivem a pod fólií necháme v chladničce tři hodiny marinovat. S moukou smícháme pepř, papriku, sůl a obalíme ve směsi porce lososa. Na másle s olejem lososa usmažíme dorůžova.

Komentáře k receptu