Králičí stehna v pivní marinádě

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 30 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 250 ml Pivo světlé 10% 3,9% obj.
  • 160 ml Olej rostlinný
  • 1 kávová lžička Sůl
  • 0.5 kávová lžička Pepř černý mletý
  • 2 kávová lžička Majoránka
  • 1 kávová lžička Paprika mletá sladká
  • 0.5 kávová lžička Paprika mletá pálivá
  • 2 ks Vejce slepičí
  • 5 stroužek Česnek
  • 1 kg Králičí stehna
  • 3 polévková lžíce Solamyl - bramborový škrob
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 829 kcal
  • Sacharidy 14 g
  • Tuky 62 g
  • Sodík 236 mg
  • Bílkoviny 53 g
  • Uhlovodany 3 g
  • Cholesterol 122.7 mg
  • Draslík 81.9 mg
  • Vláknina 918.8 mg
  • Vitamín A 918.8 mg
  • Vitamín B6 0.1 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 2.5 mg
  • Vitamín E 4.1 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 13.6 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Králičí stehna očistíme, obalíme v solamylu, namočíme do marinády a pod fólií necháme do druhého dne marinovat.

  • 2

    Marinádu připravíme smícháním všech uvedených surovin (česnek utřeme se solí).

  • 3

    Poté stehna smažíme v oleji na menším plameni.

Komentáře k receptu