Králičí stehna s jablky v alobalu
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 162 kcal
- Sacharidy 14 g
- Tuky 13 g
- Sodík 195 mg
- Bílkoviny 0 g
- Uhlovodany 14 g
- Cholesterol 18 mg
- Draslík 107 mg
- Vláknina 3800 mg
- Vitamín A 3800 mg
- Vitamín B6 0 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 4.6 mg
- Vitamín E 0.2 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 16.6 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Očištěná, omytá a osušená králičí stehna osolíme a posypeme nasekaným libečkem.
-
2
Jablka oloupeme, zbavíme jádřinců a nakrájíme na dílky.
-
3
Pláty alobalu potřeme rozpuštěným máslem a na každý plát položíme jedno stehno, které obložíme dílky jablek. Poklademe vločkami másla a alobal dobře uzavřeme.
-
4
Pečeme na vodou omytém plechu ve středně vyhřáté troubě 40-50 minut doměkka.
-
5
Podáváme s různě upravenými bramborami nebo s dušenou rýží.