Králičí stehna s jablky v alobalu
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 162 kcal
 - Sacharidy 14 g
 - Tuky 13 g
 - Sodík 195 mg
 - Bílkoviny 0 g
 - Uhlovodany 14 g
 - Cholesterol 18 mg
 - Draslík 107 mg
 - Vláknina 3800 mg
 - Vitamín A 3800 mg
 - Vitamín B6 0 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 4.6 mg
 - Vitamín E 0.2 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 16.6 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Očištěná, omytá a osušená králičí stehna osolíme a posypeme nasekaným libečkem.
 - 
                                2
Jablka oloupeme, zbavíme jádřinců a nakrájíme na dílky.
 - 
                                3
Pláty alobalu potřeme rozpuštěným máslem a na každý plát položíme jedno stehno, které obložíme dílky jablek. Poklademe vločkami másla a alobal dobře uzavřeme.
 - 
                                4
Pečeme na vodou omytém plechu ve středně vyhřáté troubě 40-50 minut doměkka.
 - 
                                5
Podáváme s různě upravenými bramborami nebo s dušenou rýží.