Brambory s jehněčí masalou
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 788 kcal
 - Sacharidy 32 g
 - Tuky 56 g
 - Sodík 241 mg
 - Bílkoviny 41 g
 - Uhlovodany 32 g
 - Cholesterol 123.8 mg
 - Draslík 1525.2 mg
 - Vláknina 10454.8 mg
 - Vitamín A 10454.8 mg
 - Vitamín B6 1.2 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 31.7 mg
 - Vitamín E 1.3 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 8.1 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Na kostky pokrájíme jehněčí maso. Ve velké pánvi rozehřejeme rostlinný olej a maso na něm osmahneme. Poté vyndáme z pánve.
 - 
                                2
Přidáme pokrájené brambory, cibuli, žampiony, česnek a smažíme 4 minuty za občasného míchání.
 - 
                                3
Přidáme do pánve vodu a kari omáčku, jehněčí maso, osolíme, opepříme a pod pokličkou povaříme cca 1 hodinu.
 - 
                                4
Přidáme pokrájená rajčata, špenát, přikryjeme a 10 minut povaříme.
 - 
                                5
Podáváme horké.