Telecí játra dušená v pivu
- Nutriční hodnoty
 v jedné porci
- Kalorie 527 kcal
- Sacharidy 20 g
- Tuky 30 g
- Sodík 262 mg
- Bílkoviny 41 g
- Uhlovodany 14 g
- Cholesterol 668 mg
- Draslík 726.2 mg
- Vláknina 2175 mg
- Vitamín A 2175 mg
- Vitamín B6 2 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 7.5 mg
- Vitamín E 3.3 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 20.4 mg
- Další
Postup přípravy receptu
- 
                                1Játra nakrájíme na plátky, pórek nakrájíme na kolečka. 
- 
                                2V rozpáleném oleji osmažíme pórek, přidáme játra a smažíme po obou stranách. Poté podlijeme pivem, přisypeme zázvor, promícháme a pod poklicí dusíme, až jsou játra měkká. 
- 
                                3Do omáčky vmícháme solamyl rozmíchaný v trošce vody a chvíli povaříme. Před podáváním ochutíme solí a sojovou omáčkou. 
 
             
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                         
                        