Vafle rýžové s mangem
- Nutriční hodnoty
 v jedné porci
- Kalorie 401 kcal
- Sacharidy 40 g
- Tuky 21 g
- Sodík 634 mg
- Bílkoviny 15 g
- Uhlovodany 21 g
- Cholesterol 337.6 mg
- Draslík 274.7 mg
- Vláknina 2994 mg
- Vitamín A 2994 mg
- Vitamín B6 0.2 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 10.8 mg
- Vitamín E 1.5 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 1.9 mg
- Další
Postup přípravy receptu
- 
                                1Vařenou rýži nasypeme do mísy, přilijeme mléko, přidáme mouku, sůl, pepř, mletou papriku, vejce a vymícháme hladké těsto na vafle. 
- 
                                2Vaflovač potřeme tukem a smažíme postupně z těsta křupavé vafle. 
- 
                                3Mango nakrájíme nahrubo, vložíme do mixéru, přidáme šalotku, smetanu, česnek, sůl a pepř. Rozmixujeme, až vznikne krém. 
- 
                                4Vafle upravíme na talířky a doplníme mangovým krémem. Podáváme vychladlé. 
 
             
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                         
                        