Vařený chřest s tatarskou omáčkou
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 328 kcal
 - Sacharidy 18 g
 - Tuky 27 g
 - Sodík 253 mg
 - Bílkoviny 9 g
 - Uhlovodany 18 g
 - Cholesterol 35 mg
 - Draslík 20.5 mg
 - Vláknina 298.8 mg
 - Vitamín A 298.8 mg
 - Vitamín B6 0 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 5.2 mg
 - Vitamín E 0 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 0.6 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Chřest uvaříme v osolené vodě, necháme okapat a pokrájíme na malé kousky. Vařený chřest pokapeme citrónovou šťávou, přelijeme tatarskou omáčkou a posypeme sekanou petrželovou natí. Osolíme a opepříme podle chuti a podáváme teplé.