Vaječný salát s jarní cibulkou
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 122 kcal
 - Sacharidy 3 g
 - Tuky 9 g
 - Sodík 227 mg
 - Bílkoviny 8 g
 - Uhlovodany 3 g
 - Cholesterol 245.3 mg
 - Draslík 112.4 mg
 - Vláknina 1487.8 mg
 - Vitamín A 1487.8 mg
 - Vitamín B6 0.1 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 3.4 mg
 - Vitamín E 0.6 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 1.5 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Vejce uvaříme natvrdo, zchladíme a oloupeme.
 - 
                                2
V misce smícháme majonézu s očištěnou, na kolečka nakrájenou jarní cibulkou a nakrájenou pažitkou. Směs osolíme a opepříme. Přidáme uvařená vejce a rozmačkáme je vidličkou. Vše promícháme.
 - 
                                3
Salát upravíme na omyté a osušené listy hlávkového salátu a podáváme.
 - 
                                4
Můžeme doplnit čerstvým chlebem potřeným máslem.