Kachní játra

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 35 minut
Počet porcí: 2

Suroviny

  • 100 g Anglická slanina
  • 300 g Játra kachní
  • 4 krajíc Chléb slunečnicový
  • 300 ml Víno červené
  • 1 ks Chilli paprička
  • 1 špetka Sůl
  • 1 špetka Pepř černý mletý
  • 1 špetka Kmín celý
  • 1 špetka Paprika mletá sladká
  • 1 hrnek Zelí bílé - sterilizované
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 612 kcal
  • Sacharidy 23 g
  • Tuky 30 g
  • Sodík 749 mg
  • Bílkoviny 37 g
  • Uhlovodany 11 g
  • Cholesterol 806.5 mg
  • Draslík 661.6 mg
  • Vláknina 8859.7 mg
  • Vitamín A 8859.7 mg
  • Vitamín B6 1.4 mg
  • Vitamín B12 0.1 mg
  • Vitamín C 14 mg
  • Vitamín E 0.2 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 48.3 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Na tenké proužky nakrájíme anglickou slaninu, osmahneme a přidáme kachní játra.

  • 2

    Nesolíme, jen okořeníme, podléváme vínem a smažíme 10 minut. Játra vyjmeme a osolíme.

  • 3

    Kůrku z chleba odkrájíme a namočíme do výpeku. Vyndáme, poklademe játry a ozdobíme zelím.

Komentáře k receptu