Fazolové lusky dušené v oleji

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 35 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 500 g Fazolové lusky zelené
  • 5 g Petržel - nať
  • 1 špetka Sůl
  • 1 špetka Pepř černý mletý
  • 1 stroužek Česnek
  • 0.125 l Olej stolní
  • 0.0625 l Voda pitná
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 323 kcal
  • Sacharidy 9 g
  • Tuky 32 g
  • Sodík 67 mg
  • Bílkoviny 2 g
  • Uhlovodany 9 g
  • Cholesterol 17.5 mg
  • Draslík 279.9 mg
  • Vláknina 6947.3 mg
  • Vitamín A 6947.3 mg
  • Vitamín B6 0.2 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 18 mg
  • Vitamín E 0.8 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 1.4 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Do kastrolu vložíme nakrájené fazolky, osolíme, přidáme česnek, pepř, olej, vodu a petrželovou nať. Dusíme pod pokličkou doměkka a pokud se voda vydusí dřív, než fazolky změknou, ještě je podlijeme.

  • 2

    Hotové fazolové lusky musí být pouze v oleji. Podáváme je k vařenému masu.

Komentáře k receptu