Salát z kančího a kuřecího masa

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 45 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 200 g Kuřecí prsa
  • 50 g Mandle
  • 300 g Srnčí kýta
  • 120 g Sýr Eidam cihla 30%
  • 800 ml Voda pitná
  • 0.5 kávová lžička Sůl
  • 0.25 kávová lžička Pepř černý mletý
  • 0.09 polévková lžíce Olej rostlinný
  • 3 polévková lžíce Majonéza
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 351 kcal
  • Sacharidy 4 g
  • Tuky 17 g
  • Sodík 264 mg
  • Bílkoviny 45 g
  • Uhlovodany 4 g
  • Cholesterol 32 mg
  • Draslík 273.9 mg
  • Vláknina 3165.6 mg
  • Vitamín A 3165.6 mg
  • Vitamín B6 0.4 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 0.6 mg
  • Vitamín E 3.4 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 4.1 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Sýr nakrájíme na nudličky, mandle na oleji opražíme a nasekáme.

  • 2

    Do vroucí vody vložíme kuřecí prsa a srnčí kýtu a uvaříme doměkka. Uvařené maso necháme vychladnout a nakrájíme na nudličky.

  • 3

    V míse smícháme maso, sýr, mandle, sůl, pepř a majonézu. Pod fólií necháme salát v chladničce uležet.

Komentáře k receptu