Steak z jeleního hřbetu na grilu
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 404 kcal
 - Sacharidy 2 g
 - Tuky 9 g
 - Sodík 214 mg
 - Bílkoviny 74 g
 - Uhlovodany 2 g
 - Cholesterol 189.2 mg
 - Draslík 30.7 mg
 - Vláknina 825 mg
 - Vitamín A 825 mg
 - Vitamín B6 0.1 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 1.5 mg
 - Vitamín E 0.3 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 10.2 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
V misce smícháme na marinádu prolisovaný česnek, drcený pepř, tymián, dijonskou hořčici a olej.
 - 
                                2
Jelení hřbet vykostíme, nakrájíme na silné plátky, zlehka naklepeme, zalijeme marinádou a pod fólií necháme přes noc marinovat.
 - 
                                3
Marinované steaky dáme na gril a z obou stran grilujeme. Před podáváním osolíme.