Rýže smažená čatučak
Suroviny
- 150 g Lilek
 - 90 g Fazolové lusky zelené
 - 90 g Kukuřice cukrová nakládaná
 - 90 g Fazolové klíčky
 - 500 g Rýže jasmínová
 - 1 kávová lžička Zázvor mletý
 - 1 ks Rajčata
 - 3 ks Šalotka
 - 1 ks Chilli paprička
 - 0.5 ks Paprika zelená
 - 2 stroužek Česnek
 - 0.28 polévková lžíce Olej slunečnicový
 - 2 polévková lžíce Omáčka sojová světlá
 - 2 polévková lžíce Kečup
 
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 507 kcal
 - Sacharidy 119 g
 - Tuky 4 g
 - Sodík 361 mg
 - Bílkoviny 11 g
 - Uhlovodany 119 g
 - Cholesterol 0 mg
 - Draslík 1248.7 mg
 - Vláknina 29654.5 mg
 - Vitamín A 29654.5 mg
 - Vitamín B6 0.6 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 31.8 mg
 - Vitamín E 0.9 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 2.5 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Slunečnicový olej rozehřejeme ve woku. Přidáme pokrájené šalotky, chilli, česnek a zázvor. Mícháme, dokud šalotky nezměknou.
 - 
                                2
Přidáme pokrájenou zelenou papriku, lilky a promícháme. Přidáme blanšírované zelené fazolky, kukuřičky, fazolové klíčky a pokrájené rajče. Smažíme 3 minuty.
 - 
                                3
Přidáme uvařenou jasmínovou rýži a mícháme 5 minut. Přidáme sójovou omáčku a rajčatový kečup a promícháme.
 - 
                                4
Ihned podáváme.