Omáčka vinná II
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 53 kcal
 - Sacharidy 4 g
 - Tuky 2 g
 - Sodík 33 mg
 - Bílkoviny 3 g
 - Uhlovodany 4 g
 - Cholesterol 98.1 mg
 - Draslík 39.2 mg
 - Vláknina 10.4 mg
 - Vitamín A 10.4 mg
 - Vitamín B6 0 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 0.6 mg
 - Vitamín E 0.2 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 0.5 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Na vodní lázni v kotlíku smícháme všechny přísady včetně celých vajec a šleháme do úplného zhoustnutí.
 - 
                                2
Poté ihned přelijeme omáčku do omáčníku, aby se šodó u stěn nádoby nesráželo.