Jehněčí na fazolkách
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 971 kcal
 - Sacharidy 85 g
 - Tuky 33 g
 - Sodík 75 mg
 - Bílkoviny 56 g
 - Uhlovodany 85 g
 - Cholesterol 200 mg
 - Draslík 1746.3 mg
 - Vláknina 38994.8 mg
 - Vitamín A 38994.8 mg
 - Vitamín B6 0.6 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 8.3 mg
 - Vitamín E 0.3 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 2387 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Omyté maso osušíme a nakrájíme na asi 2 milimetry silné plátky proti vláknu.
 - 
                                2
Česnek zbavíme slupky, pokrájíme na drobné kostičky. Do misky vlijeme sójovou omáčku, přidáme sherry brandy a cukr a promícháme, aby se cukr rozpustil. Vytvořenou marinádou přelijeme nakrájené jehněčí maso. Necháme v chladu hodinu marinovat, během marinování maso několikrát obrátíme. Po hodině marinování vyjmeme.
 - 
                                3
Připravíme wok a v něm jehněčí maso na rozpáleném oleji zprudka opečeme.
 - 
                                4
Oloupanou cibuli nakrájíme na kostičky. Očištěné a opláchnuté fazole společně s cibulí a zbylou marinádou vložíme do pánve k pečenému masu. Během 3 minuty trvajícího restování neustále promícháváme. Nakonec dochutíme solí a pepřem a podáváme.