Notice: Undefined variable: category_path in /var/www/clients/client0/web2/web/catalog/controller/product/recipe.php on line 342Warning: implode(): Invalid arguments passed in /var/www/clients/client0/web2/web/catalog/controller/product/recipe.php on line 342 Jehněčí hřbet pečený na másle | Receptarium.cz

Jehněčí hřbet pečený na másle

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 110 minut
Počet porcí: 10

Suroviny

  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 523 kcal
  • Sacharidy 0 g
  • Tuky 47 g
  • Sodík 1255 mg
  • Bílkoviny 26 g
  • Uhlovodany 0 g
  • Cholesterol 126 mg
  • Draslík 339.2 mg
  • Vláknina 0 mg
  • Vitamín A 0 mg
  • Vitamín B6 0.2 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 0 mg
  • Vitamín E 0 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 19 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Postup při přípravě je obdobný jako u receptu Jehněčí plec a jehněčí kýta pečená na másle s tím, že před tepelnou úpravou zbavíme hřbet povrchových blan a šlach.

Komentáře k receptu