Polévka z kapusty s rýží a sýrem

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 35 minut
Počet porcí: 6

Suroviny

  • 400 g Kapusta hlávková
  • 70 g Rýže loupaná
  • 60 g Sýr Čedar
  • 60 g Sádlo vepřové škvařené
  • 1 kávová lžička Sůl
  • 1.5 l Hovězí vývar základní
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 223 kcal
  • Sacharidy 18 g
  • Tuky 14 g
  • Sodík 852 mg
  • Bílkoviny 11 g
  • Uhlovodany 18 g
  • Cholesterol 10.5 mg
  • Draslík 476.8 mg
  • Vláknina 3320 mg
  • Vitamín A 3320 mg
  • Vitamín B6 0.2 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 81 mg
  • Vitamín E 0 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 1.9 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Z kapusty odstraníme zvadlé a poškozené listy, odstraníme košťál, kapustu nakrájíme na nudličky. Sýr nastrouháme.

  • 2

    Na sádle osmažíme kapustu, přimícháme rýži, zalijeme vývarem, osolíme a vaříme do měkka.

Komentáře k receptu