Roláda špenátová

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 40 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 500 g Špenát listový čerstvý
  • 1 ks Cibule
  • 3 ks Vaječný bílek slepičí
  • 3 ks Vaječný žloutek slepičí
  • 3 ks Vejce slepičí
  • 1 špetka Sůl
  • 3 polévková lžíce Mouka pšeničná hrubá
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 192 kcal
  • Sacharidy 9 g
  • Tuky 11 g
  • Sodík 279 mg
  • Bílkoviny 16 g
  • Uhlovodany 8 g
  • Cholesterol 461.7 mg
  • Draslík 865.7 mg
  • Vláknina 6422 mg
  • Vitamín A 6422 mg
  • Vitamín B6 0.4 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 37 mg
  • Vitamín E 3.5 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 4.9 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Necháme povolit špenát, zbavíme ho vody. Přidáme 3 žloutky, sůl, 3 lžíce hrubé mouky a vmícháme tuhý sníh ze 3 bílků.

  • 2

    Vlijeme plech vyložený pečicím papírem, rovnoměrně rozetřeme těsto, potřeme náplní ze 3 vajec usmažených na cibulce.

  • 3

    Svineme a 15 minut pečeme ve vyhřáté troubě.

Komentáře k receptu