Vepřové uzené koleno vařené
- Nutriční hodnoty
 v jedné porci
- Kalorie 630 kcal
- Sacharidy 0 g
- Tuky 50 g
- Sodík 262 mg
- Bílkoviny 36 g
- Uhlovodany 0 g
- Cholesterol 115.5 mg
- Draslík 0 mg
- Vláknina 0 mg
- Vitamín A 0 mg
- Vitamín B6 0 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 0 mg
- Vitamín E 0 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 0 mg
- Další
Postup přípravy receptu
- 
                                1Vepřová kolena očistíme, opláchneme a vložíme do vařící vody. Pod poklicí zvolna vaříme doměkka. 
- 
                                2Potom kolena vyjmeme a vykostíme. 
- 
                                3Při podávání je krájíme přes vlákno. 
 
             
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                         
                        