Vepřové uzené koleno vařené

Hodnocení 0x 1x
Čas přípravy: 70 minut
Počet porcí: 10

Suroviny

  • 2100 g Vepřové koleno uzené
  • 5 l Voda pitná
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 630 kcal
  • Sacharidy 0 g
  • Tuky 50 g
  • Sodík 262 mg
  • Bílkoviny 36 g
  • Uhlovodany 0 g
  • Cholesterol 115.5 mg
  • Draslík 0 mg
  • Vláknina 0 mg
  • Vitamín A 0 mg
  • Vitamín B6 0 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 0 mg
  • Vitamín E 0 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 0 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Vepřová kolena očistíme, opláchneme a vložíme do vařící vody. Pod poklicí zvolna vaříme doměkka.

  • 2

    Potom kolena vyjmeme a vykostíme.

  • 3

    Při podávání je krájíme přes vlákno.

Komentáře k receptu