Rybí filé se sýrovou omáčkou

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 40 minut
Počet porcí: 2

Suroviny

  • 300 g Filé rybí
  • 60 g Žampiony čerstvé
  • 10 g Olej olivový
  • 4 g Kmín drcený
  • 150 g Sýr Cottage
  • 20 g Hořčice
  • 4 g Bazalka
  • 3 g Kari koření
  • 5 g Sůl
  • 2 g Pepř černý mletý
  • 1 stroužek Česnek
  • 1 dl Voda pitná
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 283 kcal
  • Sacharidy 8 g
  • Tuky 10 g
  • Sodík 1251 mg
  • Bílkoviny 74 g
  • Uhlovodany 7 g
  • Cholesterol 12.8 mg
  • Draslík 261 mg
  • Vláknina 3055 mg
  • Vitamín A 3055 mg
  • Vitamín B6 0.1 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 2.1 mg
  • Vitamín E 0.5 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 3.3 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Porce filé posypeme drceným kmínem, žampiony nakrájíme na plátky, oloupanou cibuli nadrobno, bazalku posekáme na jemno, česnek prolisujeme.

  • 2

    V pánvi rozpálíme trochu oleje, přisypeme cibuli, žampiony, orestujeme. Vložíme porce filé a osmahneme z obou stran.

  • 3

    Sýr Cottage dobře rozetřeme s hořčicí, přidáme česnek, bazalku, kari koření, naředíme trochou vody, omáčku přilijeme do pánve, provaříme, podle chuti osolíme, opepříme a zvolna dusíme do měkka.

Komentáře k receptu