Pangasius zapečený s fazolkami a bramborem

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 40 minut
Počet porcí: 2

Suroviny

  • 160 g Brambory
  • 250 g Fazolky mražené
  • 8 g Máslo čerstvé
  • 8 g Olej olivový
  • 6 g Sůl
  • 2 g Pepř černý mletý
  • 3 g Kmín drcený
  • 240 g Pangasius - filety
  • 2 stroužek Česnek
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 254 kcal
  • Sacharidy 25 g
  • Tuky 7 g
  • Sodík 1178 mg
  • Bílkoviny 28 g
  • Uhlovodany 25 g
  • Cholesterol 4.8 mg
  • Draslík 622.6 mg
  • Vláknina 11555 mg
  • Vitamín A 11555 mg
  • Vitamín B6 0.3 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 26.9 mg
  • Vitamín E 0.6 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 9.1 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Porce pagasia osolíme, opepříme a potřeme prolisovaným česnekem. Syrové brambory očistíme, omyjeme a nakrájíme na kolečka, mražené fazolky necháme lehce rozmrazit.

  • 2

    Pekážek vymažeme olivovým olejem, na dno vyskládáme plátky brambor, na ně nasypeme fazolky, osolíme, okmínujeme, navrch položíme porce pangasia, přidáme lžičku másla, dáme zapéct. Zapékáme ve vyhřáté troubě asi půl hodiny.

  • 3

    Porce ryby upravíme na talíře a doplníme fazolkami s bramborem.

Komentáře k receptu