Hlávkový salát s ředkvičkami a kysanou smetanou
- Nutriční hodnoty
 v jedné porci
- Kalorie 204 kcal
- Sacharidy 10 g
- Tuky 17 g
- Sodík 170 mg
- Bílkoviny 4 g
- Uhlovodany 7 g
- Cholesterol 43.3 mg
- Draslík 350.5 mg
- Vláknina 7040 mg
- Vitamín A 7040 mg
- Vitamín B6 0.1 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 15.6 mg
- Vitamín E 0.4 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 1.9 mg
- Další
Postup přípravy receptu
- 
                                1Salát rozebereme na listy, opláchneme, necháme okapat a natrháme, omyté ředkvičky nahrubo nastrouháme. Zálivku připravíme smícháním smetany se solí a cukrem. 
- 
                                2V míse promícháme salát s ředkvičkami, přelijeme zálivkou a promícháme. Před podáváním necháme salát vychladit. 
 
             
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                         
                        