Frankfurtská hovězí pečeně

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 85 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 800 g Hovězí roštěnka vys. peč.
  • 60 g Máslo čerstvé
  • 250 g Párky Frankfurtské
  • 60 g Slanina vepřová
  • 1 kávová lžička Sůl
  • 1 kávová lžička Paprika mletá sladká
  • 1 ks Cibule
  • 2 polévková lžíce Mouka pšeničná hladká T 650
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 874 kcal
  • Sacharidy 5 g
  • Tuky 65 g
  • Sodík 320 mg
  • Bílkoviny 67 g
  • Uhlovodany 3 g
  • Cholesterol 279.5 mg
  • Draslík 73.6 mg
  • Vláknina 1100 mg
  • Vitamín A 1100 mg
  • Vitamín B6 0.1 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 2 mg
  • Vitamín E 0.1 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 23.4 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Upravené a odleželé maso z roštěnce střídavě prošpikujeme frankfurtskými párky. Osolíme a povrch posypeme sladkou paprikou.

  • 2

    Drobně nasekanou cibuli osmažíme dorůžova na rozpálené slanině a másle, maso na ni vložíme, podlijeme a pečeme pod pokličkou doměkka.

  • 3

    Upečené maso vyjmeme, šťávu zaprášíme moukou, přecedíme a povaříme.

Komentáře k receptu