Fazolky s karotkou
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 159 kcal
 - Sacharidy 16 g
 - Tuky 10 g
 - Sodík 170 mg
 - Bílkoviny 4 g
 - Uhlovodany 16 g
 - Cholesterol 14.4 mg
 - Draslík 504.1 mg
 - Vláknina 11507.2 mg
 - Vitamín A 11507.2 mg
 - Vitamín B6 0.3 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 24 mg
 - Vitamín E 1 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 15 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Karotku očistíme a nakrájíme příčně na plátky, fazolky očistíme a nakrájíme nakoso na proužky. Petrželovou nať nasekáme nadrobno. Ve vroucí osolené vodě uvaříme fazolky s karotkou doměkka. Poté scedíme a necháme řádně okapat.
 - 
                                2
Směs podáváme přelitou rozpuštěným máslem a posypanou petrželovou natí.