Grilovaná zelenina z trouby
- Nutriční hodnoty
 v jedné porci
- Kalorie 287 kcal
- Sacharidy 53 g
- Tuky 521 g
- Sodík 144 mg
- Bílkoviny 9 g
- Uhlovodany 36 g
- Cholesterol 0 mg
- Draslík 1079.5 mg
- Vláknina 26800.5 mg
- Vitamín A 26800.5 mg
- Vitamín B6 0.9 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 74.8 mg
- Vitamín E 0.7 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 8.2 mg
- Další
Postup přípravy receptu
- 
                                1Troubu předehřejeme na 220C. 
- 
                                2Plech vyložíme pečicím papírem. Zeleninu nakrájíme na stejně velké kousky. Na plech poklademe mrkev, zakápneme olivovým olejem, ochutíme solí a římským kmínem, poté přidáme zbytek zeleniny, ochutíme bylinkami, solí, pepřem a pokapeme olejem. 
- 
                                3Zakryjeme alobalem a pečeme 20minut. Poté alobal odstraníme a dopečeme dalších cca 20minut. Zeleninu můžeme použít jako hlavní dietní jídlo nebo přílohu. 
 
             
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                         
                        