Rybí filé po tyrolsku

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 40 minut
Počet porcí: 5

Suroviny

  • 250 g Rajčata
  • 100 g Sýr Eidam cihla 40%
  • 50 g Tuk
  • 50 g Olej stolní
  • 750 g Filé rybí
  • 100 ml Víno bílé
  • 5 ks Vejce slepičí
  • 1 špetka Sůl
  • 1 špetka Pepř černý mletý
  • 1 špetka Petržel - nať
  • 1 špetka Muškátový květ
  • 1 polévková lžíce Citronová šťáva
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 486 kcal
  • Sacharidy 3 g
  • Tuky 31 g
  • Sodík 147 mg
  • Bílkoviny 76 g
  • Uhlovodany 3 g
  • Cholesterol 274.4 mg
  • Draslík 213.7 mg
  • Vláknina 1273.2 mg
  • Vitamín A 1273.2 mg
  • Vitamín B6 0.1 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 7.1 mg
  • Vitamín E 1 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 2.4 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Osolímea opepříme částečně rozmrazené filé a doměkka opečeme.

  • 2

    Do vymazaného pekáče dáme rybu, poklademe plátky spařených rajčat a zalijeme zálivkou.

  • 3

    Připravíme ji z rozšlehaných vajec s vínem, strouhaným sýrem, muškátem a solí.

  • 4

    Pečeme, až zálivka ztuhne.

  • 5

    Na talíři posypeme pažitkou.

Komentáře k receptu