Hovězí karbanátky s houbovou omáčkou
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 647 kcal
 - Sacharidy 27 g
 - Tuky 37 g
 - Sodík 279 mg
 - Bílkoviny 50 g
 - Uhlovodany 11 g
 - Cholesterol 124 mg
 - Draslík 1180.4 mg
 - Vláknina 7310.8 mg
 - Vitamín A 7310.8 mg
 - Vitamín B6 0.8 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 4.9 mg
 - Vitamín E 3 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 9.2 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Mleté hovězí maso v míse promícháme s vodou, solí a kořením.
 - 
                                2
Z hmoty tvoříme placičky, obalujeme je v mouce a smažíme na oleji. Hotové karbanátky uchováme na teple.
 - 
                                3
Do oleje vmícháme nahrubo krájenou cibuli, plátky očištěných hub a orestujeme. K měkkým houbám přimícháme rajčatový protlak a lehce osmažíme.
 - 
                                4
Karbanátky servírujeme přelité houbovou směsí.