Karbanátky z lišek

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 0 minut
Počet porcí: 1

Suroviny

  • 14 g Máslo čerstvé
  • 1 ks Vejce slepičí
  • 2 ks Žemle tuková
  • 1 špetka Sůl
  • 0.75 kg Houby čerstvé
  • 2 polévková lžíce Mouka pšeničná hladká T 650
  • 2 polévková lžíce Strouhanka
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 846 kcal
  • Sacharidy 112 g
  • Tuky 25 g
  • Sodík 568 mg
  • Bílkoviny 56 g
  • Uhlovodany 49 g
  • Cholesterol 262.1 mg
  • Draslík 3606.4 mg
  • Vláknina 46144.8 mg
  • Vitamín A 46144.8 mg
  • Vitamín B6 0.1 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 0 mg
  • Vitamín E 0.6 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 56.1 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Na rozpáleném másle podusíme nakrájené lišky.

  • 2

    Smícháme s houskami namočenými ve vodě, osolíme, dle chuti okořeníme a důkladně promícháme.

  • 3

    Ze směsi tvoříme karbanátky které obalíme v mouce, rozšlehaném vejci a strouhance.

  • 4

    Smažíme na másle.

Komentáře k receptu