Bulharské karbanátky z mletého masa se sýrem

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 35 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 350 g Vepřové maso mleté
  • 150 g Sýr Čedar
  • 350 g Hovězí maso mleté
  • 1 ks Cibule
  • 1 špetka Sůl
  • 1 špetka Pepř černý mletý
  • 0.07 dl Olej olivový
  • 0.5 dl Hovězí vývar základní
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 528 kcal
  • Sacharidy 3 g
  • Tuky 37 g
  • Sodík 432 mg
  • Bílkoviny 43 g
  • Uhlovodany 3 g
  • Cholesterol 156.6 mg
  • Draslík 636.1 mg
  • Vláknina 889.8 mg
  • Vitamín A 889.8 mg
  • Vitamín B6 0.7 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 2.5 mg
  • Vitamín E 0.4 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 3.2 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Cibuli oloupeme a nakrájíme najemno. Sýr nakrájíme na malé kostičky. V míse oba druhy masa opepříme, osolíme, důkladně promícháme s trochou vývaru a necháme alespoň 1 hodinu odležet. Poté k masu přidáme nakrájenou cibuli a sýr, vše důkladně promícháme a ze směsi vytvoříme menší karbanátky. V pánvi rozehřejeme olej a v něm karbanátky osmažíme.

Komentáře k receptu