Zavařenina z višní s jablečným želé
- Nutriční hodnoty
 v jedné porci
- Kalorie 826 kcal
- Sacharidy 151 g
- Tuky 0 g
- Sodík 6 mg
- Bílkoviny 2 g
- Uhlovodany 151 g
- Cholesterol 0 mg
- Draslík 262.5 mg
- Vláknina 4806.5 mg
- Vitamín A 4806.5 mg
- Vitamín B6 0.1 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 15.4 mg
- Vitamín E 0.1 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 0.5 mg
- Další
Postup přípravy receptu
- 
                                1Omyté a vypeckované višně rozmixujeme s citronovou šťávou a smícháme s cukrem. 
- 
                                2Na silném plameni asi 20 minut vaříme višňové pyré s jablečným želé za častého míchání. Provedeme želírovací zkoušku a dopadne-li dobře naplníme do sklenic a dobře uzavřeme. 
 
             
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                         
                        