Penne s kedlubnou a parmezánem
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 528 kcal
 - Sacharidy 79 g
 - Tuky 15 g
 - Sodík 229 mg
 - Bílkoviny 17 g
 - Uhlovodany 79 g
 - Cholesterol 10.3 mg
 - Draslík 150 mg
 - Vláknina 2739.8 mg
 - Vitamín A 2739.8 mg
 - Vitamín B6 0.1 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 15.8 mg
 - Vitamín E 0 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 5.8 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Těstoviny uvaříme v dostatečném množství osolené vody.
 - 
                                2
Kedlubny oloupeme, odřízneme dřevnaté části a zbylé nakrájíme na slabší krátké nudličky.
 - 
                                3
Ve velké pánvi rozehřejeme olej a máslo, přidáme nakrájené kedlubny a za stálého míchání smažíme do poloměkka. Pak přilijeme 1 dl vody z těstovin, přidáme pesto a dochutíme pepřem a solí.
 - 
                                4
Uvařené těstoviny slijeme přes síto, necháme okapat, přidáme je do pánve ke kedlubnám a důkladně promícháme.
 - 
                                5
Směs rozdělíme na servírovací talíře, posypeme nastrouhaným parmezánem a podáváme.