Jarní cibulka s fazolkami a uzeným lososem
- Nutriční hodnoty
 v jedné porci
- Kalorie 262 kcal
- Sacharidy 27 g
- Tuky 6 g
- Sodík 460 mg
- Bílkoviny 26 g
- Uhlovodany 27 g
- Cholesterol 51.2 mg
- Draslík 993.5 mg
- Vláknina 16787.5 mg
- Vitamín A 16787.5 mg
- Vitamín B6 0.3 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 45.4 mg
- Vitamín E 1.7 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 3.9 mg
- Další
Postup přípravy receptu
- 
                                1Fazolky omyjeme a dáme vařit do přiměřeného množství osolené vody. uvařené slijeme a necháme okapat. 
- 
                                2Jarní cibulky omyjeme, necháme okapat, pak je podélně rozřízneme a i se zelenou natí nakrájíme na jemno. 
- 
                                3Uzeného lososa natrháme na malé kousky. 
- 
                                4V pánvi rozehřejeme olej, za stálého míchání na něm osmažíme nakrájenou cibuli, pak přilijeme zeleninový vývar, přisypeme fazolky, směs necháme přejít varem a dochutíme ji octem, pepřem a solí. 
- 
                                5Do servírovacích talířů dáme část kousků lososa, přidáme fazolkovou směs, na ni opět dáme několik kousků lososa a podáváme. 
 
             
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                         
                        