Smažená zelenina se sýrem
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 202 kcal
 - Sacharidy 16 g
 - Tuky 12 g
 - Sodík 582 mg
 - Bílkoviny 14 g
 - Uhlovodany 2 g
 - Cholesterol 156.9 mg
 - Draslík 46.3 mg
 - Vláknina 14995.5 mg
 - Vitamín A 14995.5 mg
 - Vitamín B6 0 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 1.3 mg
 - Vitamín E 0.3 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 2.8 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
V pánvi rozehřejeme máslo, nasypeme na něj nerozmrazenou zeleninu a pod pokličkou ji na mírném ohni dusíme, až se rozmrazí a je horká.
 - 
                                2
Petrželku omyjeme a nakrájíme najemno. Sýr nakrájíme na kousky.
 - 
                                3
V misce rozšleháme vejce s petrželkou, pepřem a solí.
 - 
                                4
Do pánve k zelenině přidáme rozšlehaná vajíčka a vše smažíme na mírném ohni, až je zelenina křupavá a vajíčka zhoustnou.
 - 
                                5
Smaženou zeleninu rozdělíme na talíře, posypeme sýrem a podáváme.