Smažená zelenina se sýrem tofu
Suroviny
- 250 g Brokolice
 - 60 g Cibule
 - 350 g Sýr sójový - Tofu
 - 250 g Rajčata loupaná (konzervovaná)
 - 250 g Zelí čínské
 - 20 g Koriandr čerstvý
 - 1.33 ml Olej olivový
 - 15 ml Omáčka rybí
 - 15 ml Limetková šťáva
 - 60 ml Kari pasta zelená
 - 250 ml Kokosové mléko
 - 1 ks Okurka salátová
 
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 282 kcal
 - Sacharidy 22 g
 - Tuky 17 g
 - Sodík 681 mg
 - Bílkoviny 12 g
 - Uhlovodany 17 g
 - Cholesterol 0 mg
 - Draslík 710.6 mg
 - Vláknina 13375 mg
 - Vitamín A 13375 mg
 - Vitamín B6 0.4 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 85.5 mg
 - Vitamín E 1.2 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 3.4 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Cibuli oloupeme a pokrájíme na osminky. Zelí nakrájíme na nudličky, brokolici rozdělíme na menší růžičky, okurku pokrájíme na plátky. Tofu nakrájíme na kostičky o velikosti 2x2 cm. Koriandr nasekáme.
 - 
                                2
Olej rozpálíme,přidáme cibuli a smažíme 2 minuty. Přidáme karí pastu a smažíme další 1 minutu. vlijeme kokosové mléko a rybí omáčku, přisypeme brokolici a kukuřici. Přiklopené uvedeme k varu, přidáme zelí a tofu. Vaříme 2 minuty, zalijeme limetkovou šťávou. Rozdělíme na misky, posypeme plátky okurky a koriandrem.