Domácí rýžový chléb

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 95 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 435 g Mouka bezlepková
  • 50 g Rýže Basmati
  • 500 ml Voda pitná
  • 1 kávová lžička Sůl
  • 1 kávová lžička Cukr krupice
  • 1.5 kávová lžička Droždí
  • 1.5 polévková lžíce Olej slunečnicový
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 447 kcal
  • Sacharidy 96 g
  • Tuky 4 g
  • Sodík 320 mg
  • Bílkoviny 5 g
  • Uhlovodany 96 g
  • Cholesterol 0 mg
  • Draslík 87.8 mg
  • Vláknina 452.5 mg
  • Vitamín A 452.5 mg
  • Vitamín B6 0 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 0 mg
  • Vitamín E 1 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 0.1 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Rýži klasicky uvaříme ve vodě.

  • 2

    Poté uvařenou rýži, olej, 310 ml vody, mouku, sůl, cukr a droždí dáme do domácí pekárny a zapneme Základní program.

  • 3

    Po upečení necháme chléb vychladnout a můžeme podávat.

Komentáře k receptu