Krokety z vařeného masa II

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 35 minut
Počet porcí: 5

Suroviny

  • 500 g Hovězí maso vařené
  • 1 kávová lžička Cibule
  • 1 kávová lžička Máslo čerstvé
  • 3 ks Vejce slepičí
  • 1 ks Žemle tuková
  • 1 špetka Sůl
  • 0.13 polévková lžíce Sádlo škvařené
  • 1 polévková lžíce Strouhanka
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 266 kcal
  • Sacharidy 8 g
  • Tuky 13 g
  • Sodík 108 mg
  • Bílkoviny 29 g
  • Uhlovodany 1 g
  • Cholesterol 250.1 mg
  • Draslík 49.6 mg
  • Vláknina 113.8 mg
  • Vitamín A 113.8 mg
  • Vitamín B6 0.1 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 0.1 mg
  • Vitamín E 0.3 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 4 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Maso umeleme s uvařenou zeleninou, přidáme cibuli jemně pokrájenou a osmahnutou na másle, ušlehaná vejce, osolíme a dle potřeby směs zahustíme strouhanou houskou.

  • 2

    Ze směsi utvoříme krokety, které opečeme na sádle na pánvi anebo v troubě.

Komentáře k receptu